Gezondheids Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Gezondheid Leest U op Nederland.easybranches.com

Weinig interesse voor cash for car - America News
Weinig interesse voor cash for car7 dag geleden
Slechts een op de zes van de werknemers met een bedrijfswagen toont interesse in de formule ‘cash for car’. Ook de werkgevers zijn niet happig.
Gents circulatieplan: minder auto's, veel meer fietsers en negatieve neveneffecten vastgesteld  - America News
Gents circulatieplan: minder auto's, veel meer fietsers en negatieve neveneffecten vastgesteld 7 dag geleden
Het Gentse circulatieplan, dat bij de intrede met veel ophef gepaard ging, is bijna een jaar oud. Uit de eerste grote evaluatie blijkt dat bestuurders zich aanpasten, maar dat er ook weerstand blijft.
We need to talk about TED - America News
We need to talk about TED 7 dag geleden
Met tien lezingen per dag is TED een wereldwijde ideeënfabriek. Het begon in 1984 met een briljante vondst: ‘Weg met de katheder!’ In het Brusselse Bozar botste TED op de grens van wat het predikt. Een feest van free speech? ‘Eerder vacuüm verpakte ideeën
Atletico Madrid-verdediger breekt kuitbeen in Europa League - America News
Atletico Madrid-verdediger breekt kuitbeen in Europa League 7 dag geleden
Filipe Luis heeft donderdagavond in de Europa Leaguewedstrijd tegen Lokomotiv Moskou zijn linkerkuitbeen gebroken. Dat bevestigt Atletico Madrid op de clubwebsite. De 32-jarige Braziliaanse linksachter moest na een duel in de tweede helft van het veld wor
Bocholt en Hasselt treden dit weekend aan in Final Four - America News
Bocholt en Hasselt treden dit weekend aan in Final Four 7 dag geleden
Dit weekend valt het doek over de BENE-League, de grensoverschrijdende handbalcompetitie met zes clubs uit België en Nederland. Achilles Bocholt, Hubo Initia Hasselt en de Nederlandse teams Fiqas Aalsmeer en OCI-LIONS strijden in Den Bosch in de Final Fou
Werknemers in onderwijs blokkeren het vaakst door stress - America News
Werknemers in onderwijs blokkeren het vaakst door stress 7 dag geleden
Uit een analyse van de Serv, een gezamenlijke adviesraad van werkgevers en werknemers, blijkt dat 12,3 procent van de Vlaamse werknemers en 11,4 procent van de zelfstandigen kampen met ‘acute psychische vermoeidheid’, lees: werkstress.
'Is mijn kind hoogsensitief?' - America News
'Is mijn kind hoogsensitief?' 7 dag geleden
Hoogsensitiviteit. Ook wel 'HSP' genoemd. Wat is het eigenlijk? Hoe herken je het bij je kind? En vooral: Hoe ga je daar als ouder best mee om? Ilse Van den Daele, oprichtster en voorzitster van HSP Vlaanderen, en Linda T'Kindt, kindercoach en HSP speci
Controverse rond N-VA-voorstel over taaltesten voor buitenlandse artsen - America News
Controverse rond N-VA-voorstel over taaltesten voor buitenlandse artsen 7 dag geleden
Een voorstel van N-VA om taaltesten in te voeren voor buitenlandse artsen uit de EU, veroorzaakt controverse aan de andere kant van de taalgrens.
Kantoorgebouwen in stationsbuurten nog nooit zo populair - America News
Kantoorgebouwen in stationsbuurten nog nooit zo populair 7 dag geleden
Overal in België strijden bedrijven om een plekje in de stationsbuurten. Een schril contrast met enkele jaren geleden toen de wijken om en rond de stations vaak verloederde buitenbuurten waren. Dat blijkt onder meer uit het jaarlijkse Trends-rapport van G
Een op de vijf Nederlanders heeft last van slaapproblemen - America News
Een op de vijf Nederlanders heeft last van slaapproblemen 7 dag geleden
20 procent van de Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft in 2017 last gehad van slaapproblemen. Dat blijkt uit cijfers afkomstig uit de Gezondsheidsenquête van het CBS.
Op hol geslagen Tesla richt ravage aan in Nederland - America News
Op hol geslagen Tesla richt ravage aan in Nederland 7 dag geleden
Een op hol geslagen Tesla heeft donderdagmiddag een ravage veroorzaakt in Wormerveer, Nederland. De zeventigjarige bestuurster zou een bedieningsfout hebben gemaakt.
Spotify op 3 april naar beurs in New York - America News
Spotify op 3 april naar beurs in New York 7 dag geleden
Spotify gaat op 3 april naar de beurs in New York. Het Zweedse bedrijf achter de gelijknamige muziekstreamingdienst geeft geen nieuwe aandelen uit, maar krijgt een directe notering zodat bestaande aandeelhouders hun stukken kunnen verhandelen.
Boze De Block over borstkankerscreening: ‘Er is zoveel ellende over mij gestort’ - America News
Boze De Block over borstkankerscreening: ‘Er is zoveel ellende over mij gestort’ 7 dag geleden
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) wond zich in de Kamer behoorlijk op over de ‘leugenachtige’ informatie die over een Koninklijk Besluit (KB) omtrent de terugbetaling van het preventieve borstkankeronderzoek is verspreid. Ze kreeg fe
Half jaar lang geen trajectcontrole op E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren  - America News
Half jaar lang geen trajectcontrole op E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren 7 dag geleden
De trajectcontrole tussen Wetteren en Erpe-Mere – een van de oudste van Vlaanderen – is in de beide richtingen verdwenen. De onderbreking duurt een half jaar, omdat er renovatiewerken gebeuren aan de bruggen waar de camera’s hingen.
Voedingssupplement MMS verboden door NVWA - America News
Voedingssupplement MMS verboden door NVWA 7 dag geleden
De  Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft de verkoop van het voedingssupplement MMS verboden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van MMS kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico's.
VUmc bekijkt of het opnamestop vrijdag kan opheffen - America News
VUmc bekijkt of het opnamestop vrijdag kan opheffen 7 dag geleden
Het VUmc in Amsterdam beslist vrijdag of het de opnamestop beëindigt. Eerder deze week was die opnamestop ingesteld voor de intensive care en de medium care omdat er opnieuw een ziekenhuisbacterie was gevonden. 
Luke Rowe (Sky) past voor Handzame Classic - America News
Luke Rowe (Sky) past voor Handzame Classic 7 dag geleden
Luke Rowe gaat vrijdag niet van start in de Bredene-Handzame Classic (cat. 1.BC). De 28-jarige Welshman verkiest te starten in Milaan-Sanremo (WorldTour). Voor de Handzame Classic is zijn team Sky zo tot zes renners herleid.
Carnavalswagen die kettingbotsing veroorzaakte op E314 werd in brand gestoken - America News
Carnavalswagen die kettingbotsing veroorzaakte op E314 werd in brand gestoken 7 dag geleden
De politie van de zone Lanaken-Maasmechelen doet een oproep tot getuigen in het onderzoek naar de uitgebrande carnavalswagen onder de E314 in Kotem (Maasmechelen) woensdagmorgen. Door de rookpluim gebeurde er een kettingbotsing met drie vrachtwagens en ze
Ecologisch beautylabel Cîme krijgt duwtje in de rug - America News
Ecologisch beautylabel Cîme krijgt duwtje in de rug 7 dag geleden
Het Belgische beautylabel Cîme, met natuurlijke verzorgingsproducten zonder dierlijke ingrediënten, ontvangt de prijs Lionel Van den Bossche, goed voor 7.500 euro.
Verzekeraars willen een zwarte doos in elke auto - America News
Verzekeraars willen een zwarte doos in elke auto 7 dag geleden
In Nederland pleit het verbond van verzekeraars voor een verplichte ‘black box’ in elke auto, een datarecorder die de laatste seconden voor en na een ongeluk vastlegt. En ze willen toegang tot die gegevens.
Ex-voetballer Jan Mulder bedreigd in aanloop naar windmolendebat - America News
Ex-voetballer Jan Mulder bedreigd in aanloop naar windmolendebat 7 dag geleden
De Nederlandse ex-voetballer en columnist Jan Mulder heeft vanmorgen een dreigbrief ontvangen vanwege zijn rol in een windmolendebat in de Nederlandse provincie Groningen.
Lidl roept amaranth terug wegens risico op salmonella - America News
Lidl roept amaranth terug wegens risico op salmonella 8 dag geleden
In het product Golden Sun Bio Organic Amaranth, dat in februari als actieproduct is verkocht bij filialen van Lidl in Nederland, is salmonella aangetroffen.