Gezondheids Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Gezondheid Leest U op Nederland.easybranches.com

Koppel uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ opent ambitieuze zaak - America News
Koppel uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ opent ambitieuze zaak2 dag geleden
Daniela Sparanero en Mitchell Merola verloren met Table’O nipt de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant, maar vandaag gaat het hen voor de wind. Het koppel heeft de deuren geopend van hun nieuwe zaak, die uit drie delen bestaat.
Cash for car of mobiliteitsbudget? Begin maar te rekenen - America News
Cash for car of mobiliteitsbudget? Begin maar te rekenen 2 dag geleden
Is cash voor car iets voor u? Of bent u beter af met een mobiliteitsvergoeding? De regels zijn zo complex dat iedereen zijn eigen berekening moet (laten) maken. Als voorproefje geven we de belangrijkste verschillen voor uw portemonnee.
Directeur Maltese bank gearresteerd in VS - America News
Directeur Maltese bank gearresteerd in VS 2 dag geleden
De Amerikaanse autoriteiten hebben de Iraanse directeur van de Maltese Pilatus Bank op verdenking van omzeiling van de Amerikaanse sancties tegen Iran gearresteerd.
Colruyt start boodschappenapp - America News
Colruyt start boodschappenapp 2 dag geleden
Colruyt lanceert Apporto, een app waarmee mensen voor elkaar boodschappen kunnen doen. Dat heeft het supermarktbedrijf woensdag bekendgemaakt. Gebruikers zullen elkaar ook kunnen quoteren.
Novak Djokovic kan weer lachen: “Ik sta pijnvrij op de baan, dat is het belangrijkste” - America News
Novak Djokovic kan weer lachen: “Ik sta pijnvrij op de baan, dat is het belangrijkste” 2 dag geleden
Voor het eerst sinds lange tijd heeft Novak Djokovic geen last meer van de rechterelleboog. De voormalige nummer 1 van de wereld verscheen dan ook met een brede glimlach voor de journalisten in Miami, waar hij deelneemt aan het Masters 1.000 toernooi.
Perschef Vaticaan stapt op na controverse rond pauselijke brief - America News
Perschef Vaticaan stapt op na controverse rond pauselijke brief 2 dag geleden
Dario Vigano, het hoofd van het communicatiedepartement van het Vaticaan, heeft zijn ontslag aangeboden. Hij wordt beschuldigd van het manipuleren van een pauselijke brief.
Verstappen:
Verstappen: "Ik ben het nieuwe ‘Vettel-project’ bij Red Bull" 2 dag geleden
Max Verstappen ziet zichzelf als het nieuwe project van Red Bull-talentscout Dr. Helmut Marko, zo laat hij weten aan het Duitse ‘Auto Bild’.
Bekende actrices dansen erop los in nieuwste H&M-campagne - America News
Bekende actrices dansen erop los in nieuwste H&M-campagne 2 dag geleden
De Zweedse modeketen H&M heeft een video gelanceerd waarin de nieuwste zomerkleding wordt voorgesteld. En dat gebeurt niet door de minsten: actrices Winona Ryder en Elizabeth Olsen mogen hun danskunsten tonen, samen met modellen Imaan Hammam en Anna Ewers
Konijn van het Witte Huis in boekenoorlog - America News
Konijn van het Witte Huis in boekenoorlog 2 dag geleden
De top drie boeken bij Amazon is volledig bezet door kinderboeken over het konijn van vicepresident Mike Pence. Helaas voor Pence verkoopt de parodie van John Oliver beter dan het reclamewerk van zijn dochter.
Legertop nog niet gehoord in parlement - America News
Legertop nog niet gehoord in parlement 2 dag geleden
De hoorzitting met de legertop in de Kamercommissie Defensie is uitgesteld. Eerst moet een audit afgewerkt zijn, vindt minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA).
Als verdediger was hij wereldtop, als coach wil het niet lukken: Jaap Stam ontslagen bij Engelse tweedeklasser - America News
Als verdediger was hij wereldtop, als coach wil het niet lukken: Jaap Stam ontslagen bij Engelse tweedeklasser 2 dag geleden
Voormalig Nederlands international Jaap Stam is geen trainer meer van Reading FC. De club uit de Championship, de Engelse tweede klasse, zette hem woensdag aan de deur.
Ducarme: ‘Meer transparantie over herkomst vlees nodig voor de consument’ - America News
Ducarme: ‘Meer transparantie over herkomst vlees nodig voor de consument’ 2 dag geleden
In de Kamercommissie Volksgezondheid en Landbouw deed minister Ducarme uit de doeken wat er volgens hem verkeerd loopt bij het Voedselagenschap en in de vleesketen.
Zij geven het goede voorbeeld om voedselverspilling tegen te gaan - America News
Zij geven het goede voorbeeld om voedselverspilling tegen te gaan 2 dag geleden
Onder meer Delhaize De Leeuw en Ikea Food Belgium werden op de tweede editie van de Food Waste Awards in de bloemetjes gezet voor hun ideeën om voedselverspilling tegen te gaan. ‘Voedselverlies lijkt steeds meer een aandachtspunt te zijn binnen Belgische
Hormoonyoga: voor u getest - America News
Hormoonyoga: voor u getest 2 dag geleden
Je hormonen in balans houden via een set specifieke yogaposes, ademhalingstechnieken en visualisaties. Dat is waar het bij hormoonyoga allemaal om draait. Voor vrouwen met hormonale klachten - van menopauzeleed tot schildklierklachten - maar net zo goed v
LIVE. Hoorzitting Laurent van start - America News
LIVE. Hoorzitting Laurent van start 2 dag geleden
Een speciaal ingerichte commissie zit in de Kamer bijeen over de vraag of prins Laurent dit jaar vijftien procent (of 46.000 euro) van zijn dotatie moet afgeven. Die sanctie werd de prins opgelegd nadat hij in militair uniform aanwezig was op een receptie
Zorgbedrijf Antwerpen biedt jobs in nieuwe projecten - America News
Zorgbedrijf Antwerpen biedt jobs in nieuwe projecten 2 dag geleden
Meer dan 250 zorg- & welzijnsorganisaties en scholen zetten zondag de deuren open tijdens een nieuwe editie van de Dag van de Zorg. Voor wie in de sector aan de slag wil, was het een uitgelezen kans om de job- en carrièremogelijkheden te ontdekken en kenn
Essers zoekt alternatieven voor Genk - America News
Essers zoekt alternatieven voor Genk 2 dag geleden
Het Limburgse transportbedrijf H. Essers is teleurgesteld dat het zijn vestiging in Genk-Noord niet kan uitbreiden en kijkt naar andere sites.
‘Studie verlening F-16's is overroepen’ - America News
‘Studie verlening F-16's is overroepen’ 2 dag geleden
Kolonel Harry Van Pee geeft toe dat hij wist van de studie over de verlenging van de F-16’s. In het interne onderzoek dat minister Vandeput laat uitvoeren, zal hij prominent in beeld komen.
‘In plan van Homans staat gênant weinig’ - America News
‘In plan van Homans staat gênant weinig’ 2 dag geleden
De nieuwe plannen van minister Homans om discriminatie op de verhuurmarkt aan te pakken, vallen volgens experts te licht uit. ‘Voer praktijktesten in.’
Succes in Miami: Kirsten Flipkens wint vrij makkelijk van Roemeense en krijgt nu Brits reekshoofd tegen  - America News
Succes in Miami: Kirsten Flipkens wint vrij makkelijk van Roemeense en krijgt nu Brits reekshoofd tegen 2 dag geleden
Kirsten Flipkens (WTA 71) heeft afgelopen nacht gewonnen van de Roemeense Mihaela Buzarnescu (WTA 39) in de eerste ronde van het WTA-tennistoernooi van Miami. De 32-jarige Kempense won in Key Biscane in twee sets: 6-2 en 6-3 in 1 uur en 18 minuten.
Ook Playboy-model wil niet meer zwijgen over ‘affaire met Trump’ - America News
Ook Playboy-model wil niet meer zwijgen over ‘affaire met Trump’ 2 dag geleden
Na pornoactrice Stormy Daniels wil ook het voormalige Playboy-model Karen McDougal niet langer zwijgen over haar ‘relatie’ met Donald Trump. Ook zij vecht haar zwijgcontract aan.
Lange files richting Antwerpen: twee uur aanschuiven op E313 en E34 - America News
Lange files richting Antwerpen: twee uur aanschuiven op E313 en E34 2 dag geleden
Door een ongeval op het knooppunt Antwerpen Oost is het richting Antwerpen lang aanschuiven. Op de E34 en E313 is het intussen al twee uur aanschuiven. ‘De ochtendspits is nu al om zeep’, vertelt Peter Bruyninckx.