Gezondheids Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Gezondheid Leest U op Nederland.easybranches.com

Trump vervangt veiligheidsadviseur McMaster door voormalige VN-ambassadeur - America News
Trump vervangt veiligheidsadviseur McMaster door voormalige VN-ambassadeur4 uren geleden
Donald Trump schuift zijn nationaal veiligheidsadviseur H.R. McMaster aan de kant en vervangt hem door John Bolton. Dat heeft de Amerikaanse president donderdag aangekondigd via Twitter.
Eupen verschijnt op 4 april voor licentiecommissie - America News
Eupen verschijnt op 4 april voor licentiecommissie 5 uren geleden
KAS Eupen zal op 4 april voor de licentiecommissie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) haar licentiedossier verdedigen. Dat maakte de Duitstalige club donderdag bekend op haar website.
Blokhuis wil kinkhoestvaccin voor zwangere vrouwen - America News
Blokhuis wil kinkhoestvaccin voor zwangere vrouwen 7 uren geleden
Het kinkhoestvaccin moet aan alle zwangere vrouwen in Nederland worden aangeboden. Dat vindt staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid). 
Wereldwijde CO2-uitstoot op recordniveau - America News
Wereldwijde CO2-uitstoot op recordniveau 9 uren geleden
De wereldwijde uitstoot van koolstofdioxide (CO2) heeft vorig jaar een nieuw recordniveau bereikt. Dat blijkt uit cijfers van het Internationaal Energie Agentschap.
Van Uytvanck sneuvelt in tweede ronde van WTA Miami - America News
Van Uytvanck sneuvelt in tweede ronde van WTA Miami 9 uren geleden
Alison Van Uytvanck (WTA 51) is er donderdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde van het WTA-toernooi in Miami (hardcourt/8.648.508 dollar). Van Uytvanck moest na een kleine twee uur tennis in twee sets (6-3 en 7-6 (7/4)) de duimen legge
618 kinderen op wachtlijst voor school in Antwerpen: ‘Geen reden tot paniek’ - America News
618 kinderen op wachtlijst voor school in Antwerpen: ‘Geen reden tot paniek’ 9 uren geleden
Vier op de vijf twaalfjarigen in de stad Antwerpen hebben een plaats in een van de middelbare scholen van hun top drie. Dat blijkt uit de eerste resultaten van het online aanmeldingssysteem. 618 kinderen staan op een wachtlijst.
Delvaux gaat uitbreiden tot in de Verenigde Staten - America News
Delvaux gaat uitbreiden tot in de Verenigde Staten 10 uren geleden
De Belgische luxehandtassenfabrikant Delvaux gaat in oktober een nieuwe productievestiging openen in Frankrijk, de derde van het merk, en zijn eerste winkel in de Verenigde Staten, in New York.
Trump verliest advocaat in Rusland-dossier - America News
Trump verliest advocaat in Rusland-dossier 11 uren geleden
Topadvocaat John Dowd heeft ontslag genomen als advocaat van Donald Trump. Dat bericht The New York Times en wordt aan Reuters bevestigd.
Antwerpen telt af naar startschot Ronde van Vlaanderen - America News
Antwerpen telt af naar startschot Ronde van Vlaanderen 12 uren geleden
Op zondag 1 april wordt in Antwerpen het startschot gegeven voor de 102e editie van de Ronde van Vlaanderen. De Scheldestad telt nu al af naar wat een feestweekend vol koers moet worden.
Sterkhouder Dorian Dessoleil tekent voor vijf jaar bij in Charleroi - America News
Sterkhouder Dorian Dessoleil tekent voor vijf jaar bij in Charleroi 12 uren geleden
Dorian Dessoleil zal ook de volgende seizoenen het shirt van Sporting Charleroi dragen. De centrale verdediger verlengde zijn contract bij de Karolo’s donderdag met vijf jaar.
Wilde wolven dragen stukje honden-DNA - America News
Wilde wolven dragen stukje honden-DNA 12 uren geleden
Honden stammen af van wolven, maar in de loop van de geschiedenis hebben beide diersoorten nog een paar keer met elkaar gekruist. Zoals dat gaat in de natuur.
Marianne Vos vindt rijden over de tramsporen te gevaarlijk - America News
Marianne Vos vindt rijden over de tramsporen te gevaarlijk 13 uren geleden
In de vierde wereldbekerwedstrijd van het seizoen tussen Brugge en De Panne staat opmerkelijk de top vier van de huidige tussenstand niet aan de start. Niet leider Katarzyna Niewiadoma maar ook niet wereldkampioene Chantal Blaak, Marianne Vos en Anna van
Trump over ex-vicepresident Biden: ‘Hij zou huilen als ik hem aanval’ - America News
Trump over ex-vicepresident Biden: ‘Hij zou huilen als ik hem aanval’ 13 uren geleden
De ruzie tussen Donald Trump en Joe Biden, de gewezen vicepresident van Barack Obama, is aan het ontaarden. Biden had gezegd dat hij Trump in elkaar zou slaan als ze samen op school hadden gezeten, maar de Amerikaanse president heeft nu verkondigd dat hij
Rus Artem Ovechkin heeft beste klimmersbenen in Ronde van Langkawi  - America News
Rus Artem Ovechkin heeft beste klimmersbenen in Ronde van Langkawi 14 uren geleden
De Rus Artem Ovechkin (Terengganu Cycling Team) heeft donderdag de vijfde etappe in de wielerronde van Langkawi (2.BC) op zijn naam geschreven. Hij mocht na afloop de leiderstrui aantrekken in Maleisië.
San Francisco verbiedt verkoop bont, wanneer volgt Vlaanderen? - America News
San Francisco verbiedt verkoop bont, wanneer volgt Vlaanderen? 14 uren geleden
Vanaf 1 januari 2019 geldt in San Francisco een verbod op de verkoop van kleding en accessoires met echt bont. Dierenrechtenorganisaties hopen dat de beslissing talrijk gekopieerd wordt. In Vlaanderen wachten we nog steeds op een concreet voorstel.
Activist springt naar beneden in Nederlands parlement: ‘Ik moet dit doen’ - America News
Activist springt naar beneden in Nederlands parlement: ‘Ik moet dit doen’ 14 uren geleden
Een man is donderdag van de publieke tribune in de Nederlandse Tweede Kamer gesprongen. Volgens Nederlandse media gaat het om een bekende activist, die mogelijk met een zelfmoordpoging de aandacht wou vestigen op zijn strijd voor de legalisering van canna
KV Oostende maakt zich geen zorgen om licentie en rekent op “wijsheid” commissie: “Antwoorden zijn klaar” - America News
KV Oostende maakt zich geen zorgen om licentie en rekent op “wijsheid” commissie: “Antwoorden zijn klaar” 15 uren geleden
KV Oostende heeft er alle vertrouwen in een licentie voor volgend seizoen te zullen krijgen van de licentiecommissie. Woensdag, bij een eerste behandeling van het dossier, kreeg de kustploeg een positief advies. “Maar de licentiecommissie had nog een aant
Hersenscanner wordt draagbaar - America News
Hersenscanner wordt draagbaar 15 uren geleden
Een scanner, dat is toch zo’n kamervullend zoemend monster met een tunneltje waar ze je ternauwernood ingeschoven krijgen? Niet langer.
Staking bij VIP-lounges op Brussels Airport - America News
Staking bij VIP-lounges op Brussels Airport 16 uren geleden
Het personeel van de lounges op Brussels Airport, de VIP-locaties voor Star Alliance-passagiers, heeft donderdag het werk neergelegd. Dat meldt de socialistische vakbond.
Sterkhouder van Waasland-Beveren verlaat België en wordt opvolger van Ciman in MLS - America News
Sterkhouder van Waasland-Beveren verlaat België en wordt opvolger van Ciman in MLS 16 uren geleden
Waasland-Beveren neemt afscheid van aanvoerder Rudy Camacho. De 27-jarige Fransman verlaat het Waasland en verhuist naar Montreal Impact. Daar moet de verdediger de opvolger worden van Laurent Ciman, die eerder dit seizoen (verplicht) verhuisde naar Los A
Sarkozy: ‘Ik leef in de hel door deze laster’ - America News
Sarkozy: ‘Ik leef in de hel door deze laster’ 17 uren geleden
De Franse ex-president Nicolas Sarkozy (63), die in staat van beschuldiging is gesteld, heeft tijdens zijn verhoor ontkend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan corruptie en financiële en fiscale inbreuken. Dat schrijft Le Figaro.
WGC Match Play - Thomas Pieters verliest zijn eerste wedstrijd in Austin - America News
WGC Match Play - Thomas Pieters verliest zijn eerste wedstrijd in Austin 18 uren geleden
Thomas Pieters is met een nederlaag begonnen aan het World Golf Championship Match Play in het Amerikaanse Austin. Hij ging onderuit tegen de Amerikaan Tonny Finau.