Films en Series Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Films en Series Leest U op Nederland.easybranches.com

Disney kondigt gloednieuwe Star Wars-trilogie aan - America News
Disney kondigt gloednieuwe Star Wars-trilogie aan2 maand geleden
Rian Johnson, de 43-jarige regisseur van Star Wars: The Last Jedi, zal een nieuwe Star Wars-trilogie maken voor Disney en Lucasfilm. Bovendien komt er in 2019 ook een live-action televisiereeks die zich afspeelt in het universum. Dat heeft Disney-baas Bob
Chris Hemsworth wilde niet naakt voor Thor - America News
Chris Hemsworth wilde niet naakt voor Thor 2 maand geleden
Acteur Chris Hemsworth had geen zin om voor de nieuwe Thor-film zijn shirt weer uit te trekken. Dat vertelt regisseur Taika Waititi in een interview met het filmblad Empire.
Franse regisseurs kunnen maken wat ze willen na overweldigend succes Intouchables - America News
Franse regisseurs kunnen maken wat ze willen na overweldigend succes Intouchables 2 maand geleden
Olivier Nakache en Eric Toledano zijn minder bekend dan hun succesvolste film: Intouchables. In 2011 werd deze Franse komedie een wereldhit. In hun nieuwste film C’est La Vie kiezen ze opnieuw voor humor om lastige kwesties aan de kaak te stellen.
Olli gaat naar Hollywood - America News
Olli gaat naar Hollywood 2 maand geleden
De knuffelolifant Olli gaat naar het witte doek. Hein Mevissen, die de pluchen olifant samen met Diederiekje Bok bedacht, is in gesprek met betaalzender Netflix over een serie óf een film.
Amerikaanse remake van Soof - America News
Amerikaanse remake van Soof 2 maand geleden
Er komt een Amerikaanse remake van Soof. Initiatiefnemer is Dan Karaty, de choreograaf annex jurylid die in de Nederlandse films de rol speelt van Jim Cole. 
Europese Oscar voor visagie in film Brimstone - America News
Europese Oscar voor visagie in film Brimstone 2 maand geleden
Brimstone is in de prijzen gevallen bij de European Film Awards. Make-upartist Leendert van Nimwegen wint in de categorie Beste haar & make-up met zijn werk voor de film van Martin Koolhoven, kondigde de organisatie vandaag aan.
Blik in de ziel van Steven Spielberg - America News
Blik in de ziel van Steven Spielberg 2 maand geleden
Voor het eerst spreekt Steven Spielberg in een documentaire openhartig over zijn leven en loopbaan. De film, gemaakt in opdracht van HBO, gaat op het Internationale Documentaire Festival van Amsterdam in première.
Julianne Moore: Ik heb geleerd hoe je overleeft in Hollywood - America News
Julianne Moore: Ik heb geleerd hoe je overleeft in Hollywood 2 maand geleden
Onder regie van George Clooney speelt Julianne Moore in de film Suburbicon een dubbelrol. ,,Eén van die personages is echt een vreselijk slecht mens. Heerlijk om te spelen.’’
Het drama Happy End biedt genoeg stof tot nadenken - America News
Het drama Happy End biedt genoeg stof tot nadenken 2 maand geleden
Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de thriller Suburbicon, de komedie C’est La Vie!, het drama Happy End en de actie Justice League.
Britse prinsen William en Harry als Stormtroopers in Star Wars-film - America News
Britse prinsen William en Harry als Stormtroopers in Star Wars-film 2 maand geleden
De Britse prinsen William en Harry spelen een gastrol in de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi. De broers hesen zich voor de film in een witte Stormtrooper-outfit.
Isabelle Huppert: Paul Verhoeven kan mij altijd bellen - America News
Isabelle Huppert: Paul Verhoeven kan mij altijd bellen 2 maand geleden
Voor actrice Isabelle Huppert (64) was 2017 een bijzonder jaar. Zij won meer internationale prijzen dan ooit. Vooral dankzij haar rol in Elle van Paul Verhoeven.  ,,Zijn status in Amerika heeft daar zeker aan bijgedragen.''
Hollywood-veteraan Tambor verlaat serie na beschuldiging - America News
Hollywood-veteraan Tambor verlaat serie na beschuldiging 2 maand geleden
Jeffrey Tambor heeft zijn vertrek bij de Amazon-serie Transparent aangekondigd, nadat twee vrouwen hem van seksueel ontoelaatbaar gedrag beschuldigden. Dit meldt de site Deadline. De 73-jarige Hollywood-veteraan, onder andere bekend van zijn rol als vader
Julia Roberts smeekte om filmrol in Wonder - America News
Julia Roberts smeekte om filmrol in Wonder 2 maand geleden
Julia Roberts, vorige maand 50 geworden, kan haar moederinstinct helemaal uitleven in de speelfilm Wonder. Zij speelt een gelukkig getrouwde huismoeder die te maken heeft met haar ernstig misvormde zoontje Auggie.
Schokkend uiterlijk maar wel de populairste in de klas - America News
Schokkend uiterlijk maar wel de populairste in de klas 2 maand geleden
Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het drama Wonder, het drama Thank You for Your Service, de documentaire An Inconvenient Truth 2 en het drama Battle of the Sexes.
'Film over praktijken van Harvey Weinstein is nu al geschreven' - America News
'Film over praktijken van Harvey Weinstein is nu al geschreven' 2 maand geleden
In de jaren 90 leek actrice Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas, Hollow Man) aan de wieg te staan van een glansrijke carrière. Ze koos voor het moederschap, maar met de filmbiografie Battle of the Sexes is zij weer terug. ,,Het scenario over de praktijken v
Canadese filmindustrie stelt gedragscode op - America News
Canadese filmindustrie stelt gedragscode op 2 maand geleden
Canada heeft het plan opgevat om, naar aanleiding van diverse klachten uit de filmindustrie, een gedragscode op te stellen, die de veiligheid van medewerkers aan een bepaalde productie moet waarborgen. Het Harvey Weinstein-schandaal heeft voor zoveel onru
Actrice Uma Thurman: Happy Thanksgiving iedereen! Behalve jij, Harvey - America News
Actrice Uma Thurman: Happy Thanksgiving iedereen! Behalve jij, Harvey 2 maand geleden
Uma Thurman heeft zich eindelijk uitgelaten over Harvey Weinstein. De actrice laat geen spaan heel van de in opspraak geraakte Hollywood-producent. Ze plaatste een foto van zichzelf op Instagram als haar Kill Bill-karakter Beatrix Kiddo en schreef daarbij
Pathé brengt Home Alone weer naar witte doek - America News
Pathé brengt Home Alone weer naar witte doek 2 maand geleden
De filmklassieker Home Alone is volgende maand eenmalig te zien in de bioscoop. Pathé brengt de kerstfilm uit 1990 weer naar het witte doek in 24 zalen in het kader van de Feestdagen Specials. De film is op 9 december te zien, zo meldt de bioscoopketen.
Filmbranche stelt vertrouwenspersoon in voor slachtoffers - America News
Filmbranche stelt vertrouwenspersoon in voor slachtoffers 2 maand geleden
De Nederlandse Beroepsvereniging voor Film- en Televisiemakers (NBF) benoemt een onafhankelijke vertrouwenspersoon waar misstanden binnen de sector kunnen worden gemeld. Aanleiding zijn de verhalen over seksueel machtsmisbruik door castingdirector en regi
Dit worden dé kerstkrakers in de bioscoop - America News
Dit worden dé kerstkrakers in de bioscoop 2 maand geleden
Wat worden dit jaar de grote kersthits in de bioscoop? Welke titels moeten opboksen tegen het verwachte megasucces van Star Wars: The Last Jedi? Filmredacteur Ab Zagt geeft alvast een overzicht.
Regisseur Yorgos Lanthimos
schokt publiek met nieuwe film - America News
Regisseur Yorgos Lanthimos schokt publiek met nieuwe film 2 maand geleden
Met zijn bekroonde film The Killing of a Sacred Deer brengt de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos de kijkers voortdurend in verwarring. Is zijn familiedrama gruwelijk of misschien ook wel geestig?
Tom Holland deelt per ongeluk geheime poster van nieuwe Avengersfilm - America News
Tom Holland deelt per ongeluk geheime poster van nieuwe Avengersfilm 2 maand geleden
Tijdens een livevideo op Instagram, heeft Tom Holland gisteren een deel van de poster van Avengers: Infinity War onthuld. De Britse acteur zag daarbij over het hoofd dat  op de achtergrond van het papier heel groot 'vertrouwelijk' stond.