Wonen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Wonen Leest U op Nederland.easybranches.com

Heldhaftige politieagent vangt kind dat van derde verdieping valt - America News
Heldhaftige politieagent vangt kind dat van derde verdieping valt2 dag geleden
Een Egyptische politieagent heeft zich afgelopen weekend tot nationale held gekroond. Tijdens een bewakingsopdracht zagen hij en zijn twee collega's plots een kind aan een balkon hangen. Het drietal schoot meteen in actie.
Verkoop smartphones gaat voor eerst omlaag - America News
Verkoop smartphones gaat voor eerst omlaag 2 dag geleden
Voor het eerst sinds 2004 is de wereldwijde verkoop van smartphones aan het dalen. Vooral de marktleiders Samsung en Apple zagen in het laatste kwartaal van 2017 hun verkoop dalen.
Zevende goud voor Nederland: Suzanne Schulting wint 1.000 meter shorttrack - America News
Zevende goud voor Nederland: Suzanne Schulting wint 1.000 meter shorttrack 2 dag geleden
De Nederlandse shorttrackster Suzanne Schulting heeft het shorttrack op de 1.000 meter bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea gewonnen. In de Gangneung Ice Arena hield ze de Canadese Kim Boutin en de Italiaanse Arianna Fontana achter z
Collectief ontslag kan ook zwangere vrouwen treffen - America News
Collectief ontslag kan ook zwangere vrouwen treffen 2 dag geleden
Zwangere werkneemsters genieten weliswaar extra bescherming, maar kunnen toch hun job verliezen in geval van collectief ontslag. De zwangerschap zelf mag geen reden zijn. Dat zegt het Europees Hof van Justitie donderdag in een arrest.
DHL Express creëert 200 jobs met nieuwe hub - America News
DHL Express creëert 200 jobs met nieuwe hub 2 dag geleden
Op Brucargo, de vrachtzijde van Brussels Airport, is donderdag het nieuwe gebouw van pakjesbedrijf DHL Express officieel ingehuldigd. In de nieuwe hub, waarin tot 42.000 pakjes per uur kunnen worden verwerkt, werken 1.200 mensen.
Politie zoekt naar gewapende man in Vorst - America News
Politie zoekt naar gewapende man in Vorst 2 dag geleden
Op het Sint-Denijsplein in Vorst is donderdagmiddag een grootscheepse politie-operatie bezig. De veiligheidsdiensten zijn op zoek naar een man die gewapend over straat liep.
‘Hypotheekadviseurs en makelaars schieten tekort bij energieadvies’ - America News
‘Hypotheekadviseurs en makelaars schieten tekort bij energieadvies’ 2 dag geleden
“Hypotheekadviseurs en makelaars vertellen hun klanten nauwelijks hoe zij hun nieuwe woning energiezuiniger en duurzamer kunnen maken. Acht op de tien huizenkopers krijgt hier geen informatie over”, zegt Vereniging Eigen Huis, die wil dat dit snel verande
Nederlandse schaatser veroorzaakt commotie tijdens Winterspelen met opmerking van zeven woorden - America News
Nederlandse schaatser veroorzaakt commotie tijdens Winterspelen met opmerking van zeven woorden 2 dag geleden
De Nederlandse schaatser Jan Blokhuijsen heeft commotie veroorzaakt bij de Winterspelen met een losse opmerking tijdens een internationale persconferentie. “Behandel honden alstublieft beter in dit land”, tekende een verslaggever van The Korea Times woens
De 7 beste films van de week - America News
De 7 beste films van de week 2 dag geleden
Margot Robbie schaatst de ziel uit haar lijf in 'I, Tonya', maar er is meer dan pirouettes alleen. De beste films nu in de cinema, uitgekozen door onze filmrecensent Jeroen Struys.
Opnieuw ophef over Brussels overheidsbedrijf - America News
Opnieuw ophef over Brussels overheidsbedrijf 2 dag geleden
Na de controverse over de Brusselse stads-vzw Gial rijzen nu vragen over een vergoeding bij het Brusselse Brinfin. Dat schrijft L’Echo. De vennootschap beheert de schulden van de negentien Brusselse gemeenten.
En straks: gezellig de sokken aanhouden in bed - America News
En straks: gezellig de sokken aanhouden in bed 2 dag geleden
We zeggen het met enige aarzeling, maar toch. Om deze koude nachten door te komen is slapen met een paar sokken aan een zeer goed idee.
Belgische kuststeden verbieden plastic op strand - America News
Belgische kuststeden verbieden plastic op strand 2 dag geleden
De kust neemt zich voor tegen deze zomer alle plastic – bekertjes, bestek, borden en zakjes – te verbieden op evenementen.
Bracke: ‘Triestige plaats? Onzin: lokaal speelt die logica niet’ - America News
Bracke: ‘Triestige plaats? Onzin: lokaal speelt die logica niet’ 2 dag geleden
Siegfried Bracke zal de 27ste plaats bezetten op de Gentse N-VA-lijst, Elke Sleurs duwt. Wat betekent dat voor Bracke? Een elegante uitweg of van de regen in de drop? Geen van beide, verzekert de ambitieuze Kamervoorzitter.
Jaar vertraging voor bouw autotunnel onder Leien - America News
Jaar vertraging voor bouw autotunnel onder Leien 2 dag geleden
De autotunnel onder de Antwerpse Leien, waarvoor er momenteel een ‘knip’ in de drukke verkeersas is, gaat pas begin 2020 open. Dat is een jaar later dan gepland. Bovengronds verloopt alles wel nog min of meer volgens schema.
Deze robothond vecht terug als je in zijn weg loopt - America News
Deze robothond vecht terug als je in zijn weg loopt 2 dag geleden
Boston Dynamics introduceerde vorige week al het nieuwste kunstje van hun SpotMini. In geen tijd wist de robothond een deur te openen. Nu hebben ze het vervolg van die scène vrijgegeven. Daarin lijkt de robothond niet makkelijk te temmen.
‘Stuur aanstaande ouders op cursus om vechtscheiding te voorkomen’ - America News
‘Stuur aanstaande ouders op cursus om vechtscheiding te voorkomen’ 2 dag geleden
Het zou goed zijn mochten zwangere koppels een cursus volgen die hen ook mentaal voorbereidt op het ouderschap. Zo luidt een van de aanbevelingen van een Nederlandse werkgroep die onderzocht hoe te voorkomen dat kinderen de dupe worden van een vechtscheid
Raak voor Quick-Step: Elia Viviani grijpt zege in Abu Dhabi na machtige sprint - America News
Raak voor Quick-Step: Elia Viviani grijpt zege in Abu Dhabi na machtige sprint 2 dag geleden
Elia Viviani pakte de overwinning in Abu Dhabi na een etappe waar de grote wind een rol speelde. De renner van Quick-Step raakte op vijftig kilometer van de aankomst verzeild in een tweede groep nadat de wind voor waaiers had gezorgd. De Italiaan vond op
Stijging aantal vergunde nieuwbouwwoningen - America News
Stijging aantal vergunde nieuwbouwwoningen 2 dag geleden
Voor bijna 70.000 nieuw te bouwen woningen werd in 2017 een vergunning afgegeven. Dat is 30% meer dan in 2016 toen er nog bijna 54.000 woningen werden vergund. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. Het aantal vergunde nieuwbouwwoningen komt steed
Opnieuw dertien burgers omgekomen bij bombardement nabij Damascus - America News
Opnieuw dertien burgers omgekomen bij bombardement nabij Damascus 2 dag geleden
Bij nieuwe aanvallen op het rebellengebied Oost-Ghouta in de buurt van de Syrische hoofdstad Damascus zijn donderdag zeker dertien mensen omgekomen en minstens 120 gewonden gevallen. Onder de doden zijn er drie kinderen.
Waar zijn de meest (en de minst) corrupte landen ter wereld? - America News
Waar zijn de meest (en de minst) corrupte landen ter wereld? 2 dag geleden
Meer dan twee derde van alle landen wereldwijd scoort minder dan 50 punten op 100 op de corruptie-index van de ngo Transparency International. ‘Dat betekent concreet dat meer dan zes miljard mensen in een corrupt land leven’, stelt de ngo bij de publicati
48-jarige man steekt partner neer in Meise - America News
48-jarige man steekt partner neer in Meise 2 dag geleden
In het Vlaams-Brabantse Meise heeft een 48-jarige man uit Rixensart donderdagochtend zijn 62-jarige partner doodgestoken.
Afgehakte hoofden en draken stelen de show bij Gucci - America News
Afgehakte hoofden en draken stelen de show bij Gucci 2 dag geleden
Geen bloemen en elfjes op de catwalk van Gucci tijdens de modeweek in Milaan. Creatief directeur Alessandro Michele nodigde het publiek uit in een operatiekwartier, modellen droegen maskers van hun eigen (afgehakte?) hoofden als luguber accessoire, hadden