Wonen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Wonen Leest U op Nederland.easybranches.com

Dochter Piqueur vrijgelaten onder voorwaarden - America News
Dochter Piqueur vrijgelaten onder voorwaarden9 uren geleden
Rebecca Piqueur, dochter van Optima-topman Jeroen Piqueur die dinsdag samen met haar vader en broer werd opgepakt, is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt het parket van Gent.
Dit jaar zocht u vooral Google af naar Eden Hazard… en zocht bijna niemand Anderlecht op - America News
Dit jaar zocht u vooral Google af naar Eden Hazard… en zocht bijna niemand Anderlecht op 10 uren geleden
Zoals elk jaar lijst Google de meest gezochte (sport)termen van het voorbije jaar op. In de categorie Rode Duivels zochten de Belgen in 2017 vooral naar Eden Hazard, in de eigenste Jupiler Pro League wilden de internetgebruikers vooral weten hoe het met C
TIP. Fans van design kunnen opnieuw terecht bij Supermarket - America News
TIP. Fans van design kunnen opnieuw terecht bij Supermarket 10 uren geleden
Wie geen zin heeft om zich in de overvolle winkelstraten te begeven voor kerstcadeaus en de zwaarbeladen pakjesbezorger wil ontlasten, kan terecht bij Supermarket, een tijdelijke conceptstore bij Firma in Vilvoorde.
Is mysterieuze vliegende sigaar een buitenaards ruimteschip? - America News
Is mysterieuze vliegende sigaar een buitenaards ruimteschip? 10 uren geleden
Het is 400 meter lang, het geeft een roodachtige gloed af en zweeft nog even door ons zonnestelsel. Wat het precies is, weten ze niet. Een groep wetenschappers wil nu graag zeker weten dat het geen buitenaardse ruimtesonde is.
Vlaamse meerderheid niet op één lijn over energiepact: 'onvoldoende onderbouwd' - America News
Vlaamse meerderheid niet op één lijn over energiepact: 'onvoldoende onderbouwd' 10 uren geleden
Het blijft onduidelijk of de Vlaamse regering het licht op groen zal zetten voor het interfederale energiepact. Wat wel duidelijk is, is dat de Vlaamse regeringspartijen (althans voorlopig) niet op één lijn zitten. Zo herhaalt de grootste regeringspartij
Is dit de oplossing tegen alle verkeersellende bij hevige sneeuw? - America News
Is dit de oplossing tegen alle verkeersellende bij hevige sneeuw? 10 uren geleden
Het Canadese AD Boivin Design heeft misschien een oplossing gevonden voor alle sneeuwellende op de weg. Met hun TrackNgo verandert u uw wagen in een mum van tijd in een heuse sneeuwscooter. Gedaan met slippartijen bij een winterpiek.
Bourgeois dient gratieverzoek in voor ter dood veroordeelde VUB-prof - America News
Bourgeois dient gratieverzoek in voor ter dood veroordeelde VUB-prof 10 uren geleden
Vlaams minister-president Geert Bourgeois heeft aan de Iraanse ambassadeur een verzoek overhandigd om gratie te verlenen aan Ahmadreza Djalali, de Iraans-Zweedse wetenschapper en gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel voor wie in Iran de doodstraf d
Ivo Belet voert pleidooi met kebab in de hand - America News
Ivo Belet voert pleidooi met kebab in de hand 10 uren geleden
Gisteren stond er een debat over het gebruik van fosfaat op de agenda van het Europees Parlement. Het resultaat van de stemming zou het voortbestaan van de kebab bedreigen. Daar ging Ivo Belet (CD&V) niet mee akkoord
‘Vlaamse regering heeft nog geen officieel standpunt over energiepact’ - America News
‘Vlaamse regering heeft nog geen officieel standpunt over energiepact’ 11 uren geleden
De Vlaamse regering heeft nog geen officieel standpunt ingenomen over het interfederale energiepact. Dat heeft Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) woensdag in het Vlaams Parlement gezegd bij aanvang van het actualiteitsdebat over het ene
Van bijziend zijn, kun je blind worden - America News
Van bijziend zijn, kun je blind worden 11 uren geleden
Bijziendheid is de (kinder)ziekte van deze tijd. Niet omdat brillen of lenzen vervelend zijn, maar omdat het vaak eindigt in zware slechtziendheid, bijna blindheid zelfs. Buiten spelen is de beste preventie én remedie.
Uiterst zeldzame 'snownado' op camera vastgelegd - America News
Uiterst zeldzame 'snownado' op camera vastgelegd 11 uren geleden
In het Poolse Tatra National Park heeft een wandelaar een uniek natuurfenomeen gespot. Het gaat om een 'snownado' of een 'sneeuwduivel'. Snownado's komen zelden voor en zijn dan ook nog maar amper op beeld vast gelegd.
‘Samen’ niet overal samen naar de kiezer - America News
‘Samen’ niet overal samen naar de kiezer 11 uren geleden
De SP.A en Groen trekken in het district Deurne niet samen naar de kiezer. Eerder was in het district Antwerpen al hetzelfde beslist. Op stadsniveau komen de twee wél met de lijst ‘Samen’ op. Maar de liefde is dus niet overal even groot.
Maxime De Zeeuw pakt met Oldenburg volle buit in Champions League - America News
Maxime De Zeeuw pakt met Oldenburg volle buit in Champions League 11 uren geleden
Oldenburg heeft woensdag op de achtste speeldag van de Champions League basketbal de volle buit gepakt. Het Duitse team van Maxime De Zeeuw klopte het Russische Enisey Krasnoyarsk met 53-79 (rust: 31-40).
Sven Mary opnieuw advocaat Salah Abdeslam - America News
Sven Mary opnieuw advocaat Salah Abdeslam 11 uren geleden
Salah Abdeslam, de enige overlevende terrorist van de aanslagen in Parijs heeft opnieuw een advocaat. En het is voor de tweede keer Sven Mary. Het bericht van de VRT werd aan De Standaard bevestigd.
Uitgerekend ‘duurzame’ jongeren vliegen spotgoedkoop: ‘Onhoudbaar’ - America News
Uitgerekend ‘duurzame’ jongeren vliegen spotgoedkoop: ‘Onhoudbaar’ 11 uren geleden
Moet vliegen binnen Europa verboden worden? Gaat goedkoop vliegen wel samen met een groene levensstijl? En is vliegen eigenlijk een universeel recht? Ons reisgedrag komt steeds vaker onder vuur te liggen. ‘De ecologische waarheid heeft haar rechten.’
Jeff Horn behoudt WBO-wereldtitel bij weltergewichten - America News
Jeff Horn behoudt WBO-wereldtitel bij weltergewichten 11 uren geleden
De Australiër Jeff Horn heeft woensdag in het Australische South Brisbane met succes zijn WBO-wereldtitel bij de weltergewichten verdedigd.
De 6 beste films van de week - America News
De 6 beste films van de week 11 uren geleden
Fans van ‘Star wars’ weten waarheen: ‘The last Jedi’ lost de verwachtingen in en meer. Voor al de anderen is er de ultrakorte Engelse komedie ‘The party’ en de ultralange Filipijnse halvemarathonfilm ‘The woman who left’. De beste films nu in de cinema, u
KV Mechelen betaalt 1.000 euro boete voor vuurpijlen in Charleroi - America News
KV Mechelen betaalt 1.000 euro boete voor vuurpijlen in Charleroi 11 uren geleden
KV Mechelen heeft een boete van 1.000 euro betaald, nadat supporters in de wedstrijd op het veld van Charleroi (2-0) op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League vuurpijlen hadden afgestoken.
Zanger The Smithereens overleden - America News
Zanger The Smithereens overleden 11 uren geleden
Zanger, liedjesschrijver en gitarist Pat diNizio van de Amerikaanse rockband The Smithereens is dinsdag op 62-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Amerikaanse muziekblad Billboard .
Blaffende honden die steeds vaker bijten - America News
Blaffende honden die steeds vaker bijten 11 uren geleden
Van beminnelijke bondgenoten tot Antwerpse antagonisten: achter het relletje tussen Bart De Wever en Kris Peeters over wijlen labrador Duffy gaat een tanende entente schuil.
Thomas speelt het nog een laatste keer hard - America News
Thomas speelt het nog een laatste keer hard 11 uren geleden
Thomas Vanderveken trainde een jaar lang om een lastig pianoconcerto live tot een goed einde brengen. Vanavond kunt u op Canvas de spannendste avond van zijn leven herbeleven.
Vandeurzen: ‘Rusthuisbarometer is gebaseerd op selectieve steekproef’ - America News
Vandeurzen: ‘Rusthuisbarometer is gebaseerd op selectieve steekproef’ 12 uren geleden
Volgens Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) is de rusthuisbarometer van de Socialistische Mutualiteiten gebaseerd op “een selectieve steekproef van facturen'. De oppositie vraagt dat de Vlaamse regering meer middelen vrijmaakt voor de rusthui