Beurs Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over de Beurs Leest U op Nederland.easybranches.com

Verzekeraar ASR mag Nederlandse activiteiten Generali overnemen - America News
Verzekeraar ASR mag Nederlandse activiteiten Generali overnemen11 dag geleden
Verzekeraar ASR mag de Nederlandse activiteiten van zijn Italiaanse branchegenoot Generali overnemen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft daar groen licht voor, maakte de mededingingswaakhond bekend.
Chemiebedrijf DSM gaat samenwerking aan met Toyota Motorsport - America News
Chemiebedrijf DSM gaat samenwerking aan met Toyota Motorsport 11 dag geleden
DSM is een technologische samenwerking aangegaan met Toyota Motorsport. Het Nederlandse chemiebedrijf wordt daarmee voorkeursaanbieder van materialen en producten voor de sporttak van Toyota.
Tesla neemt leverancier van productiesystemen over - America News
Tesla neemt leverancier van productiesystemen over 11 dag geleden
Tesla heeft machinefabrikant Perbix overgenomen, zo melden Amerikaanse media op dinsdag. Het bedrijf levert geautomatiseerde productiesystemen en werkte al bijna drie jaar met Tesla samen. 
Altice en SBM omlaag op licht hoger Damrak - America News
Altice en SBM omlaag op licht hoger Damrak 11 dag geleden
De Europese aandelenbeurzen lieten dinsdag weinig beweging zien. Beleggers verwerkten de kwartaalberichten van grote Europese bedrijven, die gemengd werden ontvangen. Daarnaast profiteerden de oliebedrijven van de gestegen olieprijzen.
Bol.com annuleert honderden bestellingen na prijsfout, klanten zijn boos - America News
Bol.com annuleert honderden bestellingen na prijsfout, klanten zijn boos 11 dag geleden
Honderden klanten van Bol.com zijn boos op de webwinkel, omdat die een fout heeft gemaakt in de prijs van een parfum. Het luchtje stond voor een enorm lage prijs op de site, maar dat blijkt een fout waardoor het parfum niet geleverd wordt.
'Saudische prins al ruim miljard dollar kwijt sinds arrestatie' - America News
'Saudische prins al ruim miljard dollar kwijt sinds arrestatie' 12 dag geleden
De steenrijke Saudische prins Alwaleed bin Talal is sinds zijn arrestatie afgelopen weekend al ruim een miljard dollar kwijtgeraakt. 
Oliebedrijven in trek op licht hoger Damrak - America News
Oliebedrijven in trek op licht hoger Damrak 12 dag geleden
De Amsterdamse effectenbeurs ging dinsdag licht vooruit. Ook de andere Europese beursgraadmeters stonden in het groen. De stemming werd gesteund door de nieuwe recordstanden op Wall Street en de stevige koerswinsten in Azië.
Kerstzegel Sandd 23 cent goedkoper dan bij PostNL - America News
Kerstzegel Sandd 23 cent goedkoper dan bij PostNL 12 dag geleden
Dat postbezorger Sandd de strijd aanknoopt met PostNL is al even duidelijk. Het nieuwste wapen in de strijd: een veel goedkopere kerstzegel.
Belastingdienst in de fout met miljoenendeal - America News
Belastingdienst in de fout met miljoenendeal 12 dag geleden
De Belastingdienst heeft fouten gemaakt bij een miljoenendeal met het Amerikaanse bedrijf Procter & Gamble. De multinational, die onder meer Pampers, Ariel en Gillette maakt, wilde geld via Nederland doorsluizen naar de Kaaimaneilanden. Een lokale bel
BMW voorziet hogere winst in 2017 - America News
BMW voorziet hogere winst in 2017 12 dag geleden
BMW voorziet een hogere winst in 2017. De Duitse auto- en motorenmaker kon in het derde kwartaal wel minder winst bijschrijven dan een jaar eerder, maar wijt dat vooral aan investeringen in toekomstige elektrische modellen. 
Zalando ziet aantal klanten fors groeien in zomerkwartaal - America News
Zalando ziet aantal klanten fors groeien in zomerkwartaal 12 dag geleden
Online kleding- en schoenenwinkel Zalando heeft er in het zomerkwartaal veel nieuwe klanten bijgekregen. Het Duitse bedrijf telde ruim 22 miljoen actieve klanten, circa 1 miljoen meer dan in het tweede kwartaal. 
Rode cijfers voor containervervoerder Möller-Maersk na cyberaanval - America News
Rode cijfers voor containervervoerder Möller-Maersk na cyberaanval 12 dag geleden
De Deense containervervoerder A.P. Möller-Maersk heeft het derde kwartaal van het jaar afgesloten met een verlies van 1,5 miljard dollar. Het bedrijf kampte in de periode onder meer met de nasleep van een grootscheepse cyberaanval. 
Europese beurzen openen in het groen - America News
Europese beurzen openen in het groen 12 dag geleden
De Amsterdamse effectenbeurs is dinsdag met winst begonnen. Ook de andere Europese beursgraadmeters openden in het groen. De stemming werd gesteund door de nieuwe recordstanden op Wall Street en de stevige koerswinsten in Azië.
Toyota verhoogt winstverwachting na gunstige halfjaarresultaten - America News
Toyota verhoogt winstverwachting na gunstige halfjaarresultaten 12 dag geleden
Autofabrikant Toyota heeft zijn winstverwachting naar boven toe bijgesteld. In het eerste halfjaar van zijn fiscale boekjaar verkocht het Japanse bedrijf meer auto's, boekte het meer omzet en meer winst.
Opnieuw kwartaal met groei voor uitzendconcern Adecco - America News
Opnieuw kwartaal met groei voor uitzendconcern Adecco 12 dag geleden
Uitzendconcern Adecco heeft de opbrengsten in het derde kwartaal verder zien toenemen. Vooral in Frankrijk, Italië, het Iberisch schiereiland en de Benelux profiteerde 's werelds grootste uitzender van een toegenomen vraag naar tijdelijk personeel.
Nikkei sluit op hoogste niveau in 26 jaar - America News
Nikkei sluit op hoogste niveau in 26 jaar 12 dag geleden
De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met een stevige winst gesloten. Ook elders in het Verre Oosten gingen de beurzen overwegend vooruit. Beleggers trokken zich op aan de nieuwe recordstanden op Wall Street.
Nike houdt met Nederlandse belastingconstructies miljarden uit handen fiscus - America News
Nike houdt met Nederlandse belastingconstructies miljarden uit handen fiscus 12 dag geleden
Het Amerikaanse schoenen- en kledingconcern Nike ontwijkt voor miljarden dollars aan belasting door winsten weg te sluizen via Nederland. Ook andere Amerikaanse multinationals maken grif gebruik van deals met de Belastingdienst en gunstige ontduikingsrege
Steeds meer jonge gezinnen verlaten de stad - America News
Steeds meer jonge gezinnen verlaten de stad 12 dag geleden
Gezinnen met jonge kinderen vertrekken steeds vaker uit de grote stad. Vooral uit de vier grote steden vertrekken veel mensen met kinderen die nog niet naar school gaan. Van de stellen die in 2012 hun eerste kind kregen, verhuisde landelijk 14 procent bin
Nike sluist miljarden offshore via Nederland - America News
Nike sluist miljarden offshore via Nederland 12 dag geleden
Het Amerikaanse schoenen- en kledingconcern Nike ontwijkt voor miljarden dollars aan belasting door winsten weg te sluizen via Nederland. Ook andere Amerikaanse multinationals maken grif gebruik van deals met de Belastingdienst en gunstige ontduikingsrege
'Nederland faciliteert belastingontwijking Nike' - America News
'Nederland faciliteert belastingontwijking Nike' 12 dag geleden
Nederland is het Amerikaanse sportkleding- en schoenenconcern Nike behulpzaam geweest bij het grootschalig ontwijken van belasting. Dat gebeurde aanvankelijk via Bermuda en later via puur Nederlandse belastingconstructies, schrijft Trouw op basis van de P
Bol.com maakt fout in prijs parfum, klanten zijn boos - America News
Bol.com maakt fout in prijs parfum, klanten zijn boos 12 dag geleden
Een paar honderd klanten van Bol.com die dit weekend tegen een zacht prijsje parfum op de kop wilden tikken, kwamen bedrogen uit. Door een fout van de webwinkel stonden meerdere parfums korte tijd voor een bedrag van rond de 30 euro op de site, terwijl d